Стало відомо, що відбувається в Дергачах після обстрілу

У Дергачах виникли проблеми зі світлом та водою

Сьогодні ворожі війська завдали удару по місту Дергачі. Начальник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко розповів про ситуацію в місті після російської атаки, повідомляє портал "Коментарі".

За словами Вячеслава Задоренка, здоров'ю постраждалих внаслідок обстрілу дорослим та дітям нічого не загрожує, медики надали їм необхідну допомогу. Окупанти сьогодні завдали удару по житловому будинку.

“Через бомбардування також постраждала енергетична інфраструктура. У місті відсутнє світло, фахівці “Харківобленерго” роблять усе можливе для якнайшвидшого відновлення енергетичних потужностей”, - повідомив начальник.

У Дергачівській міській раді також повідомили, що у зв'язку з відсутністю електропостачання 26 та 27 квітня застосовуватиметься погодинний графік подачі води. “До уваги мешканців багатоповерхових будинків мікрорайонів "Ізраїль" та "Посьолок" у Дергачах. У зв'язку з відсутністю електропостачання 26 та 27 квітня застосовуватиметься погодинний графік подачі води”, - попередили у міськраді. 

Водопостачання подаватиметься:

  • з 07:00 до 09:00,

  • з 13:00 до 15:00,

  • з 19:00 до 21:00.

Мешканців просять подбати про запас питної та технічної води.

У Головному управлінні ДСНС України у Харківській області повідомили, що о 15:26 ліквідовані наслідки ворожого авіаудару по приватному сектору м. Дергачі. За даними ДСНС, внаслідок обстрілу у будинку виникла пожежа, з якою рятувальники боролись близько 5 годин. “15 осіб особового складу та 3 одиниці техніки ДСНС були залучені для ліквідації наслідків цього ворожого удару”, - йдеться у зведенні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харкові затримали коригувальників ворожого вогню.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться