У Харкові встановили спеціальне обладнання та ліквідовують наслідки «великодніх» обстрілів

У декількох районах Харкова продовжують ліквідовувати наслідки обстрілів КАБами та «шахедами»

КП "Комплекс з вивозу побутових відходів" допомагає усувати наслідки ворожих атак ракетами, безпілотниками та авіабомбами по Харкову. Зокрема, на місцях обстрілів у Новобаварському, Основ'янському та Шевченківському районах працює спецтехніка підприємства та встановлені контейнери-бункери для збирання великогабаритних відходів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Вивезення заповнених контейнерів та встановлення на їх місце нових проводитиметься до повної ліквідації наслідків руйнувань.

Крім того, комунальники продовжують усувати наслідки ворожих обстрілів у Шевченківському та Новобаварському районах, які сталися 4-5 травня.

Станом на ранок усі житлові будинки були забезпечені електро- та водопостачанням.  Шість будинків залишаються без газопостачання, у двох – надання послуги відновили. Роботи тривають.

В Основ’янському районі комунальники продовжують усувати наслідки вибухів "шахедів" у приватному секторі, які сталися напередодні вночі. Працівники вивозять сміття та впорядковують територію.

Працівники КП "Житлокомсервіс" обстежили будинки харків’ян, які були пошкоджені внаслідок ворожих обстрілів 4-5 травня, у Шевченківському, Основ’янському, Індустріальному та Новобаварському районах.

Загалом за минулі вихідні в Харкові було пошкоджено 50 будинків, понад 1,8 тис. вікон у квартирах і ще майже 1,3 тис. - у місцях загального користування.

Крім того, було пошкоджено 50 покрівель.

Працівники КП "Харківспецбуд" разом з волонтерами усувають наслідки ворожого обстрілу в Холодногірському районі. Зокрема, вони закрили контури та відремонтували покрівлі пошкоджених будинків.

Робітники КП "Харківблагоустрій" усувають наслідки вчорашнього обстрілу в Шевченківському районі.

Комунальники прибирають скло, габаритне сміття, розпилюють пошкоджені гілки та дерева. До робіт залучена спецтехніка.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові та області оновили графіки відключення світла з 6 по 10 травня

В АТ "Харківобленерго" опублікували таблицю з годинами вимкнень, інформує портал "Коментарі". Нагадаємо, червоним кольором виділено години без світла для вашої групи, жовтим - години, в які електроенергія може зникнути через оперативні перемикання. Зеленим кольором позначено період, у який світло буде за умови стабільної ситуації в енергосистемі.

Якщо ви не знаєте, до якої групи належить ваша вулиця, ви можете дізнатися про це у документі за посиланням.

Читайте також: У ХОВА розповіли, чи можуть окупанти скоро піти на Харків та інші міста



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться