Подряпав машину у темряві та поїхав з місця ДТП: що буде водію у Харкові

Патрульні розшукали чоловіка, який скоїв ДТП на підпитку та поїхав місця

Вчора ввечері патрульні отримали виклик про ДТП на вулиці Леся Сердюка. Поліцейські оперативно прибули на місце та встановили, що водій автомобіля Ford здійснив зіткнення, після чого поїхав у невідомому напрямку. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Патрульну поліцію Харківської області.

Інспектори передали опис автомобіля у радіоефір та розпочали пошук. Як результат, на вулиці Академіка Павлова, поліцейські помітили та зупинили схоже авто, у якого були характерні пошкодження. Водій мав ознаки алкогольного сп'яніння. Інспектори запропонували громадянину пройти відповідний огляд, на що він погодився.

Огляд на стан сп'яніння чоловік пройшов за допомогою приладу Drager, результат якого склав 2.45 проміле. З результатом огляду водій був не згоден, а на пропозицію пройти повторний огляд у медичному закладі чоловік відмовився.

Патрульні відсторонили водія від керування та склали на нього адміністративні протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), ч.4 ст. 122 (Залишення місця ДТП) та ч.1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп‘яніння) КУпАП.

Надалі адміністративні матеріали передадуть до суду.

picture

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові та області оновили графіки відключення світла з 6 по 10 травня

В АТ "Харківобленерго" опублікували таблицю з годинами вимкнень, інформує портал "Коментарі". Нагадаємо, червоним кольором виділено години без світла для вашої групи, жовтим - години, в які електроенергія може зникнути через оперативні перемикання. Зеленим кольором позначено період, у який світло буде за умови стабільної ситуації в енергосистемі.

Якщо ви не знаєте, до якої групи належить ваша вулиця, ви можете дізнатися про це у документі за посиланням.

Читайте також: У ХОВА розповіли, чи можуть окупанти скоро піти на Харків та інші міста



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться