Зеленський у Харкові: нарада з місцевою владою перед опалювальним сезоном

Президент України Володимир Зеленський відвідав Харківську область, де провів нараду з місцевою владою

Президент України Володимир Зеленський під час візиту до Харкова обговорив важливі питання з представниками місцевої влади. Основні теми наради — безпека та підготовка до майбутнього опалювального сезону.

Зеленський особисто заслухав доповіді про поточну оперативну ситуацію в регіоні. Олександр Сирський, головнокомандувач ЗСУ, і Андрій Гнатов, командувач ОСУВ "Хортиця", розповіли про міри забезпечення безпеки на території області та актуальні виклики, з якими стикаються військові.

Крім того, Володимир Кудрицький, голова "Укренерго", повідомив про роботи, які вже зроблені для зміцнення енергетичної інфраструктури і про плани на майбутнє. Він сказав, що плануються додаткові заходи для забезпечення стабільного енергопостачання.

“Основна увага – підготовці Харкова та області до опалювального періоду. Були доповіді про оперативну ситуацію, захист об’єктів енергетичного сектору, подолання енергодефіциту й забезпечення теплом та електрикою в осінньо-зимовий період”, - йдеться в повідомленні президента. 

Президент наголосив на важливості децентралізації енергетичних джерел. Олексій Чернишов, керівник "Нафтогазу", описав як нові когенераційні установки допоможуть забезпечити додаткове виробництво енергії для регіону.

Раніше “Коментарі” писали, що президент України Володимир Зеленський нещодавно відвідав місто Дергачі на Харківщині, де ознайомився з роботами з відновлення будівель та інфраструктури, пошкоджених війною. Голова Харківської обласної військової адміністрації, Олег Синегубов, повідомив, що за останній рік було відремонтовано 18 будинків, що включають 250 квартир, та збудовано нові укриття.

Читайте также