До і після: Президент перевірив реконструкцію на Харківщині

Президент Володимир Зеленський відвідав відновлені будинки у місті Дергачі

Президент України Володимир Зеленський нещодавно відвідав місто Дергачі на Харківщині, де ознайомився з роботами з відновлення будівель та інфраструктури, пошкоджених війною.

Голова Харківської обласної військової адміністрації, Олег Синегубов, повідомив, що за останній рік було відремонтовано 18 будинків, що включають 250 квартир, та збудовано нові укриття.

На зустрічі з Президентом мешканці висловили подяку за державну підтримку у відновленні їхніх будинків. За словами Синегубова, також продовжуються роботи з реконструкції місцевої амбулаторії, які мають завершитись до жовтня цього року.

Крім того, він зазначив, що у регіоні реалізується 70 проектів відновлення житлового фонду та лікарень. Ці проекти фінансуються з допомогою державного Фонду ліквідації наслідків війни.

Президент Зеленський наголосив на значенні цих робіт для повернення українців до нормального життя та пообіцяв продовжити підтримку регіону в рамках національної програми відновлення.

“Дякую всім, хто залучений до цієї роботи, хто повертає нормальність життя для всіх українців. І дякую нашим людям, які захищають та оберігають своє місто, свою громаду та вірять в Україну”, - зазначив президент.

Раніше "Коментарі" писали, що президент України Володимир Зеленський відвідав військових на Харківському напрямку та відзначив День сил спеціальних операцій Збройних Сил України. Про це він повідомив у соцмережах. Під час візиту на передовий командний пункт Сил спеціальних операцій Збройних Сил України в районі Вовчанська глава держави особисто вручив державні нагороди військовослужбовцям, які відзначилися героїзмом та професіоналізмом.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться