У Вовчанську українські оборонці знищили десант, що висунувся на штурм

Окупанти проводять мінування у лісах Харківщини

На Харківщині обстановка залишається складною та напруженою. Противник намагається відновити втрачене положення та вибити Сили оборони України із займаних рубежів. Про це у зведенні повідомили в операційно-тактичному угрупуванні "Харків", інформує портал "Коментарі".

Зазначається, що у Вовчанську російські окупанти провели евакуацію втрат зі складу штурмового загону 153-го танкового полку 47-ї танкової дивізії 1-ї танкової армії.. Здійснюють перегрупування особового складу штурмових груп. В центральній частині міста нашими захисниками було знищено БМП-2 противника разом з екіпажем та десантом, які висувалися на штурм позицій Сил оборони України.

У районі населеного пункту Глибоке ворог проводить заходи організації взаємодії між 79-м мотострілецьким полком та 155-ю окремою бригадою морської піхоти ТОФ, проводить мінування лісосмуг.

Протягом минулої доби відбулося 11  бойових зіткнень.

Окупанти також завдали 31 удар дронами-камікадзе та 437 разів обстріляли позиції Сил оборони України.

Від початку цієї доби триває 1 бойове зіткнення в районі Вовчанська.

"Сили оборони України адекватно реагують на дії противника, на загрозливих напрямках посилюють підрозділи, що обороняються та продовжують нищити живу силу, озброєння та військову техніку російських окупантів", – зазначили в ОТУ "Харків".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Два райони Харкова залишаться без газу

7 та 8 серпня 2024 року фахівці Харківської міської філії "Газмережі" проведуть роботи на газопроводах в Основ’янському та Київському районах міста. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію газової компанії. Де саме не буде газопостачання та що необхідно зробити споживачам – читайте за посиланням.

Читайте також: Сьогодні на Харківщині буде заборонено рух транспорту: причини

Читайте также