На Харківщині окупанти мають низький морально-психічний стан – ОТУ «Харків»

У Вовчанську ворог готується до штурму в районі заводу

На Харківському напрямку обстановка суттєвих змін не зазнала, окупанти продовжують атакувати позиції Сил оборони України. Про це у ранковому зведенні повідомили в оперативно-тактичному угрупуванні (ОТУ) "Харків", інформує портал "Коментарі".

У Вовчанську ворог здійснює підготовку до проведення штурмових дій в кварталі багатоповерхової забудови та у районі Агрегатного заводу. З цією метою противник залучив додатковий особовий склад загону "Шторм" 153-го танкового полку 47-ї танкової дивізії, провів заходи логістичного забезпечення.

В районі населеного пункту Глибоке ворог здійснював мінування місцевості. В підрозділах 155-ї окремої бригади морської піхоти ТОФ, що задіяні на даному напрямку, відмічається низький  морально-психічний стан.

Протягом минулої доби відбулося  6 бойових зіткнень. Також ворог завдав 1 авіаудар, використавши 2 КАБи.

Окупанти завдали 40 ударів дронами-камікадзе та 429 разів обстріляли позиції Сил оборони України.

Від початку цієї доби триває одне бойове зіткнення в районі населеного пункту Вовчанськ.

"Сили оборони України адекватно реагують на дії та продовжують нищити живу силу, озброєння і військову техніку російських окупантів.

Сили оборони України контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі та стримування збройної агресії російської федерації", – зазначають в ОТУ "Харків".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Ворог має просування на Харківщині – DeepState

Аналітики проєкту DeepState публікують оновлену мапу бойових дій, де "уточнюють" ситуацію в Глибокому Харківської області, а саме на карті збільшилася окупована червона частина та розширено сіру зону. Подивитися карту бойових дій – можна за посиланням.

Читайте также