Ворог має просування на Харківщині – DeepState

Окупанти мають частковий успіх на кордоні в Харківській області

Агресор завдавав авіаударів у районах населених пунктів, зокрема, Вовчанськ, Глибоке, Петропавлівка, Вовчанські Хутори, Борова Харківської області. Про це у ранковому зведенні повідомили у Генеральному штаб ЗСУ, пише портал "Коментарі".

Вчора авіація та ракетні війська і артилерія Сил оборони завдали 25 ударів по районах зосередження особового складу та ОВТ противника, а також уразили чотири пункти управління, два засоби ППО, чотири артилерійських засоби та склад ПММ.

На Харківському напрямку точилося дев’ять боїв. Сили оборони відбивали штурмові дії противника поблизу Липців, Тихого та Вовчанська.

На Куп’янському напрямку відбулося шість бойових зіткнень, зокрема, біля Синьківки, Колісниківки, Глушківки та Новоосинового.

У свою чергу аналітики проєкту DeepState публікують оновлену мапу бойових дій, де "уточнюють" ситуацію в Глибокому Харківської області, а саме на карті збільшилася окупована червона частина та розширено сіру зону.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Під Харковом чоловік розстріляв друзів з АК-47

Трагічна подія сталась 3 серпня цього року в селищі Пісочин. За даними слідства, троє чоловіків разом вживали алкогольні напої на території гаражного кооперативу. Між ними виник конфлікт, у ході якого підозрюваний схопив автомат АК-74, заряджений бойовими патронами, який мав при собі, і здійснив не менше 14 пострілів у бік своїх опонентів. Від отриманих травм 43-річний та 58-річний чоловіки загинули на місці. Зловмисник втік з місця злочину, однак правоохоронці оперативно встановили його особу та затримали.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться