У Третій штурмовій анонсували «хороші новини» з Харківської області

Максим Жорін повідомив про успіх контрнаступу Сил оборони

Заступник командира Третьої окремої штурмової бригади Максим Жорін анонсував хороші новини з Харківської області, де вони зараз працюють. Про це він написав у своєму телеграм-каналі, інформує портал "Коментарі".

"Маємо хороші новини на своєму напрямку.

В зоні відповідальності нашої Третьої штурмової на Харківщині були проведені успішні наступальні дії. Деталі згодом", – написав Жорін.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Окупанти заблоковані на заводі у Вовчанську та знизили інтенсивність боїв на Харківщині

Обмежені позиційні бої тривали на півночі Харківської області 21 серпня, але підтверджених змін лінії фронту не було. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на аналітику Інституту вивчення війни.

"Представник Харківської групи військ України полковник Віталій Саранцев зазначив, що російські війська скоротили використання тактичної авіації, націленої на Харківську область, щоб віддати пріоритет авіаударам в інших районах проведення воєнних дій та Курській області. Саранцев також повідомив, що контингент російських військ залишається заблокованим на Вовчанському агрегатному заводі у Вовчанську, але вони не можуть атакувати вихід із заводу, оскільки українські війська контролюють усі логістичні шляхи на завод та з нього", – пишуть в ISW.

Аналітики проєкту DeepState учора повідомили про зниження інтенсивності боїв на деяких ділянках фронту, зокрема, на Харківщині. "Бійці 77 бригади ділилися тим, що в районі Стельмахівки дуже впала інтенсивність боїв останнім часом. Хоча складною залишається ситуація в районі н.п. Піщане", – зазначають у DeepState.

Де відбуваються бої – читайте за посиланням.

Читайте также