На одне життя менше: у Харківській області врятували котика

Його господарка загинула через авіаудар по будинку

Під час ліквідації терористичної атаки росіян на м. Вовчанськ надзвичайники врятували котика. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС в Харківській області.

У зруйнованому будинку, де загинула 40-річна жінка, рятувальники під час розбору завалів знайшли її котика.

"Пухнастика дивом не розчавило балкою перекриття. Працівники ДСНС підняли важку конструкцію та вилучили тваринку зі смертельної пастки.

 Тепер у нього залишилось на одне життя менше…", – зазначили рятувальники.

Нагадаємо, що сьогодні о 10:00 російські війська здійснили обстріл Вовчанська керованою авіабомбою. Потужними вибухами пошкоджено або знищено біля 12 приватних будинків.

В один із них було пряме потрапляння бомби, яка вбила 40-річну жінку. Рятувальники розбирали завали зруйнованого будинку та вилучили тіло загиблої.

Внаслідок іншого влучання у приватне домоволодіння постраждала 67-річна жінка – у її будинку сталось загорання конструктивних елементів.

Читайте також: Учора на Харківщині загинув водій автобусу

Вчора, 6 березня 2024 року, під час ворожого обстрілу селища Борова загинув 70-річний місцевий мирний мешканець Леонід Олександрович Мороз. Про це повідомили в Борівській селищній раді, інформує портал "Коментарі".

Леонід Олександрович більшу частину свого життя працював у Боровій водієм автобуса. Після виходу на пенсію займався маленьким сімейним бізнесом. 

Евакуація людей та державних установ з Харкова: Терехов зробив заяву

Ні громадян, ні державні установи евакуйовувати з Харкова не будуть. Про це міський голова Ігор Терехов заявив сьогодні, 7 березня, в ефірі національного телемарафону, інформує портал "Коментарі". За його словами, ворог змінив тактику обстрілів Харкова. Якщо торік він завдавав ударів по об’єктах критичної інфраструктури, то зараз цілить у житлові масиви, де перебуває цивільне населення. Головна мета рф - залякати громадян, у тому числі примусовою евакуацією. 

Читайте также