Евакуація людей та державних установ з Харкова: Терехов зробив заяву

Мер Харкова прокоментував інформацію про виїзд людей та державних установ з Харкова

Ні громадян, ні державні установи евакуйовувати з Харкова не будуть. Про це міський голова Ігор Терехов заявив сьогодні, 7 березня, в ефірі національного телемарафону, інформує портал "Коментарі".

За його словами, ворог змінив тактику обстрілів Харкова. Якщо торік він завдавав ударів по об’єктах критичної інфраструктури, то зараз цілить у житлові масиви, де перебуває цивільне населення. Головна мета рф - залякати громадян, у тому числі примусовою евакуацією. 

"Містяни розуміють, що від оборони Харкова ніхто ніколи не відмовиться. Ми співпрацюємо з урядом, щоб посилити захист неба. Посіяти паніку серед харків’ян ворогу не вдасться. Ніякої евакуації з міста Харкова не проводиться та не планується. Всі державні установи, комунальні підприємства працюють у звичайному режимі. Харків продовжує жити та працювати. Люди мають розуміти, що це все фейки, російська ІПСО. Ми нікому ніколи не віддамо своє місто!" - наголосив Ігор Терехов.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Удар Шахедами по Харківщині: в ДСНС показали жахливі наслідки (ФОТО)

В результаті обстрілу частково зруйнована одноповерхова адміністративна будівля навчального полігону одного з навчальних закладів системи ДСНС. Також горіли конструктивні елементи перекриття та даху даної споруди. Площа пожежі склала близько 150 кв.м. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію ДСНС України.

Читайте також: Наступ та потужні обстріли: що робиться на Харківщині станом на ранок

В зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” на Куп’янському напрямку силами оборони відбито 4 атаки противника в районах населених пунктів Синьківка і Табаївка Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться