Окупанти скинули на місто Харківщини авіабомби: є загиблі

Рятувальники з-під завалів будинку вилучили тіло жінки

Сьогодні о 10:00 російські війська здійснили обстріл Вовчанська керованою авіабомбою. Потужними вибухами пошкоджено або знищено біля 12 приватних будинків.                               

В один із них було пряме потрапляння бомби, яка вбила 40-річну жінку. Рятувальники розбирали завали зруйнованого будинку та вилучили тіло загиблої.

Внаслідок іншого влучання у приватне домоволодіння постраждала 67-річна жінка – у її будинку сталось загорання конструктивних елементів.

Рятувальники ліквідували пожежу. Інформація оновлюється.                 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Удар Шахедами по Харківщині: в ДСНС показали жахливі наслідки (ФОТО)

В результаті обстрілу частково зруйнована одноповерхова адміністративна будівля навчального полігону одного з навчальних закладів системи ДСНС. Також горіли конструктивні елементи перекриття та даху даної споруди. Площа пожежі склала близько 150 кв.м. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію ДСНС України.

Читайте також: Мешканці Харкова платять за розподіл газу, проте гроші на потрапляють на рахунки

З початку року понад 430 платежів за розподіл газу не вдалося ідентифікувати у Харківській міській філії "Газмережі". Основна причина – не було вказано дані платника та особовий рахунок у призначенні платежу. Тому фахівцям Харківської міської філії "Газмережі" не вдалося ідентифікувати понад 430 таких платежів. Що робити, якщо ваш платіж не було ідентифіковано і він не зарахувався на особовий рахунок – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться