Поїхати до Польщі з Харкова: для мешканців міста відбулися зміни

Стартували продажі квитків на Дорохуськ

Частина звичних поїздів до/з Хелма змінює свою кінцеву станцію на Дорохуськ через ремонти на польській залізниці з 23 червня до кінця літа. Про це нагадали в Укрзалізниці, інформує портал "Коментарі". Також у відомстві зазначили, що квитки вже можна придбати саме до цієї станції.

Тому якщо ви подорожуєте до Варшави або Любліна пересадковими поїздами №23 Київ — Хелм, №93/94 Харків — Хелм та №120 Хелм — Дніпро, шукайте їх у застосунку за місцем призначення "Дорохуськ". Застосунок Укрзалізниці підказуватиме цю опцію при пошуку Варшави Та Хелма.

У Дорохуську на час ремонтів прикордонно-митний контроль відбуватиметься у поїзді Укрзалізниці. Квитки на пересадковий польський поїзд з Дорохуська на Варшаву (через Хелм та Люблін) і у зворотному напрямку вже доступні на сайті польського перевізника.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Безлюдівці проводять рейди: що на контролі

Відпочинок на воді влітку, безперечно, найпопулярніший і серед дорослих і серед дітей. У спекотну погоду всі хочуть побути біля річки чи озера. Проте, не всі пам’ятають про обов’язковість дотримання правил безпеки під час такого відпочинку.

Так, 3 червня інспектори Харківського району провели рейди у місцях масового відпочинку на воді в селищі Безлюдівка.

Читайте також: Втікали від окупантів на велосипеді: як на Харківщині проходить евакуація

Поліцейські Харківщини продовжують здійснювати заходи з евакуації мирного населення з прифронтових населених пунктів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Читайте также