У Безлюдівці проводять рейди: що на контролі

Рятувальники Харківського району провели інформаційну роботу на водних обʼєктах Безлюдівської селищної ради

Відпочинок на воді влітку, безперечно, найпопулярніший і серед дорослих і серед дітей. У спекотну погоду всі хочуть побути біля річки чи озера. Проте, не всі пам’ятають про обов’язковість дотримання правил безпеки під час такого відпочинку.

Так, 3 червня інспектори Харківського району провели рейди у місцях масового відпочинку на воді в селищі Безлюдівка. Під час проведення заходів співробітники Служби порятунку наголосили, що купатися дозволяється лише у спеціально облаштованих для цього місцях, де є рятувальні пости, а заходити у воду слід поступово та обережно, щоб тіло звикло до температури води.

Окрему увагу надзвичайники звернули на роз’яснення правил безпеки батькам, наголосивши дорослим не залишати малечу без нагляду ні на хвилину поблизу водойм. Також додатково був проведений інструктаж з дітьми щодо правил безпеки на воді та алгоритму дій при виявленні вибухонебезпечних предметів.

Для того, щоб люди краще запам’ятали почуте, рятувальники роздали їм листівки  та памʼятки застережливого характеру.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Ворог щодня тероризує цивільне населення Харкова, постійно завдаючи ракетно-бомбових ударів по цивільній інфраструктурі. Рятувальники постійно проводять аварійно-рятувальні роботи на зруйнованих об’єктах, нерідко стикаючись із загрозою їх руйнування. Це небезпечно як для життя самих рятувальників, так і фахівців інших служб, які працюють на таких будівлях.

Як саме рятувальники розпізнають, чи завалиться зараз будівля – читайте за посиланням.

Читайте також: На Харківщині хочуть витратити 16 мільйонів гривень на ремонт у школі за 10 кілометрів від кордону з росією



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться