У громаді на Харківщині французький пекар пригощав мешканців випічкою

Волонтерська місія у Дергачівській громаді тривала три дні

Французький пекар-підприємець Лоік Нерві у межах реалізації проєкту "Польсько-французька пекарня на колесах" здійснив волонтерську місію до Дергачівської громади. Про це повідомив начальник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко, інформує портал "Коментарі".

Протягом трьох днів Лоік Нерві з французького містечка Лорг разом з волонтером благодійного фонду "Польща допомагає Україні" Сергієм Диніним пригощали смачною випічкою жителів Руської Лозової, Слатиного та Прудянки. Всього на мобільній пекарні для людей було виготовлено більше 1500 хлібин за фірмовим родинним рецептом Лоіка.

"Щиро дякуємо кулінару Лоіку Нерві за увагу та підтримку наших людей, а також представникам благодійного фонду "Польща допомагає Україні" Сергію Диніну, Єжи Юрчинському, Олегу Шубі та Анатолію Петюренку за допомогу в організації візиту мобільної пекарні до нашої громади", – зазначив Задоренко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харківській області виявили масове розмноження небезпечних шкідників

Головне управління Держпродспоживслужби в Харківській області повідомляє, що за даними спеціалістів Управління фітосанітарної безпеки та контролю в рослинництві на території Слобожанської селищної ради Чугуївського району осередково виявлене масове розмноження та збільшення чисельності небезпечного шкідника. На заселеній площі середня чисельність комах становила 30-40, максимальна – понад 80 екземплярів на кв. м.

На цей час здійснюються заходи для ініціювання запровадження особливого режиму із захисту рослин на території Слобожанської селищної ради Чугуївського району Харківської області для локалізації та знищення небезпечного шкідника.

Читайте також: У Харківському виші розкрили багаторічну корупційну схему: деталі

Читайте также