У центрі Харкова вкрали обладнання (ФОТО)

У Харкові викрали 14 світильників

У центрі Харкова вкрали світильники, якими був облаштований  Дзеркальний струмінь. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Начальник дільниці фонтанів СКП “Харківзеленбуд” Степан Алещенков розповів, що комунальники виявили зникнення 14 світлодіодних світильників сьогодні під час чергової перевірки об'єкта. Працівники одразу написали відповідну заяву поліції. 

“Зараз на підприємстві підраховують збитки та сподіваються на професіоналізм харківських правоохоронців, аби ті якнайшвидше знайшли зловмисників та повернули світильники на місце”, - повідомили у Харківській міській раді.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харкові приводять до ладу, вулиці, парки, сквери тощо. 

Цього року комунальники висадять у Харкові близько 1,7 млн квітів. Кількість квітів порівняно з довоєнними роками зменшать на 700 - 800 штук. Квіти висадять, зокрема, в саду ім. Шевченка, біля Дзеркального струменя, а також у центральних парках районів міста.

У СКП “Харківзеленбуд” пояснили, що у центральній частині Харкова та інших районах проживає дуже багато людей, які потребують психологічного розвантаження. Один з варіантів його отримання - відпочинок у парках та скверах, тому вони мають бути доглянутими.

Прибирають працівники компідприємств і території кладовищ. Цього року планують пофарбувати огорожі, ворота, лави тощо. Також навесні видалять 70 сухостійних дерев, скосять 4 га трави, завезуть 112 куб. м піску. Дізнатися інформацію про графік роботи кладовищ у весняний період можна за посиланням


Читайте также