Що робиться на кладовищах у Харкові (ФОТО)

Як дізнатися про роботу кладовищ у весняний період

На кладовищах у Харкові проводять весняну кампанію - працівники комунального підприємства прибирають та косять траву. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

CКП “Заповіт” наводить лад на територіях шести міських кладовищ у рамках акції “Зелена весна”.

У березні працівники комунального підприємства прибрали 17 га територій цвинтарів, вивезли 72 куб. м сміття та видалили 14 сухостійних дерев. 

“Цього року ми плануємо пофарбувати огорожі, ворота, лави тощо. Також навесні видалимо ще 70 сухостійних дерев, скосимо 4 га трави, завеземо 112 куб. м піску”, - повідомив директор СКП “Заповіт” Владислав Станкус.

Також на компідприємстві уточнили, що інформацію щодо роботи кладовищ у весняний період можна отримати за тел.: (050) 402-58-45, (050) 402-58-48.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що спеціальні комісії продовжують перевірки стану прибудинкових територій в Харкові. У Слобідському районі санітарний стан прибудинкових територій перевірили представники КП “Харківблагоустрій”, КП “Житлокомсервіс” та департаменту житлово-комунального господарства. Комісія оглянула двори 92 багатоквартирних будинків. Що виявили спеціалісти, читайте за посиланням.

Також на початку березня працівники СКП "Харківзеленбуд" очистили близько 500 га територій зон відпочинку та вздовж "червоних" ліній. Проте деякі харків'яни скаржаться на санітарну обрізку дерев, вважаючи її надмірною. Як пояснили необхідність проведення робіт комунальники, читайте тут.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться