У Харківській області на дорозі обікрали автомобіль (ФОТО)

Порушник викрав з автомобіля магнітолу та акумулятор

Поліцейські викрили чоловіка у скоєнні злочину на Харківщині - він побачив на узбіччі автомобіль та викрав майно. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

Щодо обставин пригоди у поліції пояснили, що зловмисник проїжджав по ґрунтовій дорозі в селі Качалівка та побачив автомобіль. Порушник, скориставшись тим, що за його діями ніхто не спостерігає, зняв акумулятор, магнітолу та втік.

“До сектору поліцейської діяльності №1 Богодухівського РВП ГУНП в Харківській області звернувся житель Богодухівського району та повідомив про крадіжку з його автомобіля. Поліцейські групи реагування патрульної поліції встановили, що до злочину причетний 30-річний житель села Мурафа. Речові докази вилучені”, - йдеться у повідомленні поліції.

pictureЗа даним фактом було відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що кіберполіцейські Харківської області затримали шахрая, який розшукувався за скоєння майнових злочинів в іншій області. Зловмисником виявився раніше засуджений безробітний громадянин Азербайджану. Він був оголошений у розшук судом міста Одеса за скоєння іншого майнового злочину. Детальніше про дії зловмисника читайте за посиланням.

Нагадаємо, що у Харкові на зупинці громадського транспорту чоловік відкрив стрільбу. Поліція затримала зловмисника, подробиці надзвичайної події читайте тут.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться