Мешканці Харкова чули постріли: що сталося (ОНОВЛЕНО)

Внаслідок стрілянини у Харкові є постраждалі

У Харкові у понеділок, 22 квітня, зловмисник відкрив стрільбу на вулиці - поліція встановлює місцезнаходження особи. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

“22 квітня близько 19:40 до поліції звернувся свідок події та повідомив про стрільбу по вулиці 12-го Квітня”, - йдеться у повідомленні поліції. 

Внаслідок події троє чоловіків 41, 37 та 46 років, які знаходились на зупинці громадського транспорту, отримали вогнепальні поранення нижніх кінцівок. Постраждалих доставили до медичних закладів.

“Поліція встановила особу зловмисника. Проводяться розшукові заходи щодо встановлення його місцеперебування. Слідчими відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України”, - повідомили в поліції.

Поліція встановила особу зловмисника та в ході проведення оперативно-розшукових дій затримала 33-річного харків’янина.

“Слідчими відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає тюремне ув’язнення на строк до 7 років позбавлення волі. Вирішується питання про затримання чоловіка у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомлення йому про підозру у скоєнні злочину”, - йдеться у повідомленні поліції.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що за добу до відділків поліції Харківської області доставили 100 осіб за підозрою у причетності до ДРГ. Детальніше про події, які трапилися у Харкові та області протягом доби, читайте за посиланням.

Нагадаємо, що у центральній частині міста Харкова напередодні рятувальники ліквідували пожежу. У службі розповіли, що 22 квітня о 17:13 на номер “101” надійшло повідомлення про пожежу у триповерховій недіючій будівлі на вулиці Квітки-Основ'яненка, що у Шевченківському районі міста Харкова. Детальніше про подію можна дізнатися тут.

Також у Харківській області днями трапилася смертельна ДТП. Про обставини дорожньо-транспортної пригоди, розповіли у поліції Харківської області. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться