У Харківській області не надають деякі послуги: подробиці

Через обстріли в Харківській області тимчасово призупинено надання деяких послуг

Через вчорашній ворожий удар по адміністрації Слатинського старостинського округу у Слатиному надання адміністративних послуг тимчасово призупинене. Про це повідомив начальник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко, інформує портал "Коментарі".

Про відновлення роботи адміністрації місцевим мешканцям буде повідомлено найближчим часом у приватному порядку.

"Хочу висловити велику вдячність нашим ДСНСникам, які оперативно прибули на місце події, локалізували та ліквідували пожежу. Це дозволило врятувати частину комунального майна", – зазначив очільник громади.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:                                           

У Харківському районі стався потужний вибух: є загиблі

24 червня близько 05:30 легковий автомобіль "Daewoo Lanos", рухаючись у прифронтовому селі Слобожанське Липецької громади Харківського району, натрапив на протитанкову міну. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

В результаті вибуху водій загинув відразу. Його дружина померла під час евакуації до лікувального закладу.

Читайте також: Завтра мешканці Харківщини можуть отримати гуманітарну допомогу

Завтра, 25 червня 2024 року, у громаді на Харківщині видаватиметься гуманітарна допомога - продуктові набори "ADRA". Допомогу можна отримати за графіком.

Допомогу отримує одна особа від домогосподарства за наявності оригіналів документів усіх членів родини (документи, що посвідчують особу та ідентифікаційний код).

Видача гуманітарної допомоги здійснюватиметься з 08:00 до 10:00.

Читайте также