Учора ворожа ДРГ заходила в Сотницький Козачок – загинув прикордонник

Учора зранку ДРГ відступила

Учора в Сотницький Козачок, що на кордоні Харківської області з росією, заходила ворожа ДРГ, зранку вона відступила. Про це повідомили аналітики проєкту DeepState, інформує портал "Коментарі".

"Бійці ДПСУ відновили положення. На жаль, вчора один прикордонник загинув, ворог ще й замінував його тіло", – зазначили у DeepState.

За даними Генштабу, на Харківському напрямку три штурмові дії ворога в районах Вовчанська, Липців та Сотницького Козачка успіху не мали.

Куп’янський напрямок. Відбулося 10 боєзіткнень. Окупанти атакували в районах Степової Новоселівки, північно-східніше Петропавлівки, Піщаного, Стельмахівки та Андріївки. Всі атаки відбито. Сили оборони здійснюють заходи щодо посилення рубежів та недопущення просування противника.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харківській області видаватимуть продукти та воду

Мешканці двох громад на Харківщині матимуть змогу отримати продукти та бутильовану воду.

Так, сьогодні з 9 до 9:30 видаватиметься гуманітарна допомога - продуктові набори "ADRA", а також з 9:00 від благодійного фонду NewWay буде здійснюватися видача питної бутильованої води для тих мешканців, хто не отримував в червні. Де саме видаватимуть допомогу – читайте за посиланням.

Читайте також: На Харківщині при побудові фортифікацій постраждали люди

У Харкові та області внаслідок ударів ворожої армії постраждало багато людей та цивільна інфраструктура. Про це у ранковому зведенні повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

Учора о 12:50 в Ізюмському районі під час побудови фортифікаційних споруд отримали поранення двоє людей. Також в інших населених пунктах області при обстрілах постраждали цивільні мешканці. Подробиці – за посиланням.

Читайте также