На Харківщині при побудові фортифікацій постраждали люди

За минулу добу ворог наносив удари по всій території Харківщини та по місту Харкову

У Харкові та області внаслідок ударів ворожої армії постраждало багато людей та цивільна інфраструктура. Про це у ранковому зведенні повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

16:00 — 16:57 м. Харків. Обстріл КАБ. Пошкоджено 5 приватних будинків, гаражний кооператив, багатоквартирний будинок, корпус навчального закладу. Постраждали 5 людей.

15:45 Ізюмський район,  Борівська громада, с. Піски-Радьківські. Влучання в підприємство.

15:15 Куп'янський район, Курилівська  громада, с. Глушківка. Внаслідок обстрілу ФАБ горів дах житлового будинку.

15:00 Куп'янський район,  Куп'янська громада, с. Ківшарівка. Внаслідок обстрілу УМПБ Д-30 пошкоджені два будинки та легковий автомобіль. Постраждали жінка та чоловік.

14:10 за адресою: Куп'янський район, Курилівська ТГ, с. Кругляківка. Пошкоджено приватний будинок внаслідок обстрілу з РСЗВ. Постраждала жінка.

12:50 Ізюмський район, Борівська громада. Під час побудови фортифікаційних споруд отримали поранення двоє людей.

12:30 за адресою: Харківський район, Дергачівська ТГ, с. Козача Лопань.  Пошкоджено легковий автомобіль.

11:05 Харківський район, Циркунівська громада, с. Олександрівка. Внаслідок обстрілу горів будинок.

На Харківському напрямку три штурмові дії ворога в районах Вовчанська, Липців та Сотницького Козачка успіху не мали.

Купʼянський напрямок. Відбулося 10 боєзіткнень.

Окупанти атакували в районах Степової Новоселівки, північно-східніше Петропавлівки, Піщаного, Стельмахівки та Андріївки. Всі атаки відбито. Сили оборони здійснюють заходи щодо посилення рубежів та недопущення просування противника.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Ворог вперше вдарив по Харкову фугасними авіабомбами

Встановлено, що учора російські військові вперше для ударів по Харкову використали ФАБ-500 з УМПК. Попередньо, атаки були завдані з н.п. майський бєлгородської області рф. Пошкоджено приватні будинки, корпуси і гуртожитки вищого навчального закладу, а також пошкоджені вікна та ворота пожежно-рятувальної частини. Особовий склад та техніка ДСНС не постраждали.

Постраждали пʼять людей. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Одна з ФАБ-500 з УМПК влучила у стіну приватного житлового будинку і не здетонувала. Фахівці ДСНС вийняли підривний пристрій та витягли з подвір'я нерозірваний снаряд. У будинку на момент влучання знаходився 10-річний хлопчик, він, на щастя, не постраждав.

Фото – за посиланням.

Читайте также