У Харкові діти втекли з лікарні

Харківські поліцейські оперативно розшукали брата з сестрою, які втекли з лікарні

26 червня до відділу поліції № 1 ХРУП № 1 надійшло повідомлення від адміністрації дитячого лікувального закладу про зникнення 13-річної дівчини та 16-річного хлопця. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Встановлено, що матір підлітків позбавлена батьківських прав, тому дітей тимчасово доставили до лікувальної установи. Вранці брат та сестра самовільно залишили лікарню.

Ювенальні поліцейські ХРУП № 1 спільно з працівниками відділу кримінальної поліції оперативно встановили місце перебування неповнолітніх. Діти пішли до хрещеного батька. Жодних подій кримінального характеру з ними не сталося.

Правоохоронці провели з втікачами профілактичну бесіду.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Окупанти вдарили по Харкову: що відомо

Сьогодні близько 15:53 у Харкові пролунали вибухи. У місцевих пабліках повідомлялося про задимлення після прильоту.

Міський голова Харкова Ігор Терехов о 16:02 підтвердив, що було влучання.

"Ворог знову нищить освітню інфраструктуру міста. Сьогоднішній удар прийшовся по одному з корпусів вищого навчального закладу Харкова", – написав мер.

Ігор Терехов о 16:16: "За уточненою інформацією - постраждали не корпуси навчального закладу, а район житлової забудови. Потрапляння у приватні житлові будинки. Деякі з них зруйновані. Попередньо постраждав і гуртожиток одного з наших вишів. Інформації щодо загиблих та постраждалих не надходило".

Де саме сталося влучання та інші подробиці – за посиланням.

Читайте також: У Харківській області ухвалили ряд важливих рішень – Синєгубов

На Харківщині сьогодні ухвалили низку рішень щодо підтримки родин захисників, стимулювання сімейних форм виховання, підтримки ветеранів, журналістів та оздоровлення дітей. Про це повідомив начальник харківської ОВА Олег Синєгубов за результатами сесії Харківської облради. Подробиці – за посиланням.

Читайте также