На Харківщині поліція продовжує затримувати людей

Людей доставляють до територіальних підрозділів для перевірки

1170 мешканців Харкова та області звернулись по допомогу до поліцейських минулої доби. Всі звернення оперативно опрацьовані. Більшість з них стосувалися фактів порушення законів та звичаїв війни, привласнення чужого майна, шахрайств, незаконного обігу наркотиків. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 5 осіб.

На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 3666 транспортних засобів.

В ході відпрацювання території поліцейські викрили 5 громадян у незаконному обігу наркотичних речовин. У порушників вилучили заборонені речовини.

Минулої доби на території Харківщини сталося 17 дорожньо-транспортних пригод, в яких 6 громадян отримали травми.

Працівники поліції викрили 2 водіїв, які керували транспортним засобом у стані сп'яніння.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харківській області видаватимуть продукти та воду

Мешканці двох громад на Харківщині матимуть змогу отримати продукти та бутильовану воду.

Так, сьогодні з 9 до 9:30 видаватиметься гуманітарна допомога - продуктові набори "ADRA", а також з 9:00 від благодійного фонду NewWay буде здійснюватися видача питної бутильованої води для тих мешканців, хто не отримував в червні. Де саме видаватимуть допомогу – читайте за посиланням.

Читайте також: На Харківщині при побудові фортифікацій постраждали люди

У Харкові та області внаслідок ударів ворожої армії постраждало багато людей та цивільна інфраструктура. Про це у ранковому зведенні повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

Учора о 12:50 в Ізюмському районі під час побудови фортифікаційних споруд отримали поранення двоє людей. Також в інших населених пунктах області при обстрілах постраждали цивільні мешканці. Подробиці – за посиланням.

Читайте также