На Балаклійщині попередили про пожежі: вогонь підступає до населених пунктів

У місті чутно вибухи через детонацію боєприпасів

На даний час в Балаклійській громаді відбуваються пожежі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Балаклійської МВА.

"Горить поле між селами Нова Гусарівка та Гусарівка.

Вогонь розповсюджується до дороги, яка сполучає місто Балаклія та село Гусарівка.

В результаті цього відбувається детонація боєприпасів, залишених з часів окупації частини громади.

Горить поле біля с. Попівка, Асіївського СО, вогонь дістається до села.

В районі сел. Легері горять луки. Всі служби працюють на місцях", - йдеться в повідомленні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У ХОВА показали згоріле село на Харківщині (ФОТО)

В Оскільській громаді пожежа локалізована, але ще триває. Зараз на Харківщині відбувається ліквідація наслідків страшного вогню. Про це у ранковому зведенні повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі". Площа постраждалих лісових насаджень - 1520 Га.

Задіяні 285 чоловік особового складу та 88 одиниць техніки. На місці працюють Комісії по ліквідації наслідків та фіксації збитків громадян. Нагадаємо, що вогнем пошкоджено та знищено близько 250 житлових будинків, розташованих у населеному пункті Студенок. Із села евакуювали більше 600 людей. Як зазначив Синєгубов, ця надзвичайна подія – наслідок ворожих військових дій, тож всі постраждалі громадяни зможуть отримати компенсацію за знищене майно за програмою єВідновлення. Фото – за посиланням.

Читайте також: У селі Студенок Ізюмського району триває ліквідація масштабної пожежі. Загоряння має площу понад 1200 гектарів. Воно виникло внаслідок ведення бойових дій і прийшло до Харківщини з території Донецької області, зазначив начальник ХОВА.

Читайте также