У Харкові працівники ТЦК могли побити чоловіка – Омбудсмен (ВІДЕО)

У Харкові ймовірно працівники ТЦК та СП побили чоловіка

Сьогодні у Харківських пабліках активно поширюється відео, на якому між чоловіком у цивільному одязі та чоловіком у військовій формі стався конфлікт, у ході якого чоловік у військовій формі побив іншого, після чого третій чоловік у чорному одязі допоміг "військовому" потягнути кудись чоловіка. Під відео зазначається, що інцидент нібито стався у Харкові за участі представників ТЦК та СП.

На відео відреагував Уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець, який зазначив, що для підтвердження або спростування інформації, яка була поширена в засобах масової інформації, Представниця омбудсмена у Харківській області Оксана Червякова опрацьовує відповідне питання та направила лист до Харківського ОТЦК та СП з метою з'ясування фактичних обставин для подальшої оцінки.

"Наголошую, що такі випадки потребують неупередженого і швидкого розслідування. У країні, яка бореться за свою незалежність, усе має бути  відповідно до законодавства, а якщо є порушення прав людини — необхідна належна реакція та відповідальність", – зазначив Лубінець.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На порозі ТЦК у Харкові чоловік торгував "білими" військовими квитками: ціна питання

Працівники ДБР повідомили про підозру мешканцю Харкова, який організував торгівлю "білими" військовими квитками. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Державного бюро розслідувань. Клієнтів підозрюваний шукав через своїх знайомих.

Хлопців, які не бажали служити, він залякував тим, що навіть законні підстави на відстрочку нічого не гарантують. Говорив, що лише хабар працівникам військкомату може врятувати їх від призову. Фігурант брав повну передплату та гарантував усе вирішити з потрібним людьми у військкоматі та за деякий час принести вже готові документи. Чоловіка затримано на гарячому під час одержання грошей від одного з призовників фактично на порозі місцевого ТЦК та СП.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться