Графіки відключення світла у Харкові та області: що змінилося

Графік відключень електроенергії на 7-13 вересня

В АТ "Харківобленерго" опублікували таблицю з годинами вимкнень електроенергії у Харкові та області з 7 по 13 вересня включно, інформує портал "Коментарі".

Червоним кольором виділено години без світла для вашої групи, помаранчевим - ймовірні відключення (виходячи із поточної ситуації в Об'єднаній енергосистемі України), жовтим - години, в які електроенергія може зникнути через оперативні перемикання.

Якщо ви не знаєте, до якої групи належить ваша вулиця, ви можете про це дізнатися за посиланням.

picture

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Майже півмільйона гривень у Харкові витратять на фотоапарат

Акціонерна компанія “Харківобленерго” (контрольний пакет акцій у держави) оголосила про закупівлю на 411 000 грн. фотографічного обладнання. Про це Харківському антикорупційному центру стало відомо з системи публічних закупівель “ProZorro”. Аукціон має відбутись 9 вересня.

"Невже для зйомки електромереж потрібна така техніка? Чи комусь із менеджерів не дає спокою слава Спілберга і можна вже чекати на кіно від "обленерго"?" – задаються питаннями у ХАЦ.

Що саме планують купити за ці гроші – читайте за посиланням.

Читайте також: Ігор Терехов звернувся до ХОВА та обленерго з проханням не вимикати світло у Харкові

Міський голова Ігор Терехов звернувся до начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова та АТ "Харківобленерго" з проханням не застосовувати графіки відключень електроенергії в Харкові.

"18 липня 2024 року Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що у населених пунктах та на об’єктах у 20-кілометровій зоні від кордону з росією й білоруссю та в 20-ти кілометрах прифронтової зони відключати електроенергію не будуть, і Харків відповідає цим умовам. У зв’язку з цим звертаюся до Вас з проханням не застосовувати графіки відключень електроенергії в Харкові і зробити все можливе, у межах своїх повноважень, аби мешканці прифронтового міста були зі світлом цілодобово", - зазначив Ігор Терехов у зверненні.

Деталі – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться