На Харківщині сталася страшна ДТП (ФОТО)

У Чугуївському районі внаслідок ДТП загинув водій легковика: поліція відкрила кримінальне провадження

Водій Renault Logan при не впорався з керуванням та випав з автомобіля. В результаті некерований транспортний засіб з’їхав зі схилу, перекинувся на дах, та придавив водія. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

5 вересня близько 15:10 до Чугуївського районного управління поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду у селищі Печеніги. У результаті аварії від отриманих травм 77-річний чоловік помер на місці події.

За фактом дорожньо-транспортної події, що спричинила смерть, слідчі поліції розпочали досудове розслідування ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Університет Харкова повідомив про загибель першокурсниці

Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого повідомив про трагічну загибель в автокатастрофі 22 серпня 2024 року першокурсниці Військово-юридичного інституту Валерії Панченко, інформує портал "Коментарі".

22 серпня 2024 року життя Валерії Панченко обірвалося у жахливій ДТП. Деталі – за посиланням.

Читайте також: У Харкові попрощалися з чиновницею, що загинула в ДТП Церемонія прощання з багаторічним заступником директора Департаменту охорони здоровʼя Тетяною Бакаловою пройшла 8 серпня в Харкові. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Тетяна Бакалова загинула внаслідок ДТП. Їй було 64 роки, з яких понад 20 вона пропрацювала у виконавчих органах Харківської міської ради. На церемонії прощання співчуття близьким і рідним висловив міський голова Ігор Терехов. Фото церемонії – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться