У харківському зоопарку провели особливі заходи: що сталося (ФОТО)

Які тварини приїдуть до харківського зоопарку

На території КО “Харківський зоологічний парк” провели профілактичний карантин. Такі заходи провели з метою контролю за тваринами, яких планують передати в межах програми обміну до екопарку “Ковалівка” Полтавської області. До проведення карантину долучилися спеціалісти Харківського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області, повідомляє портал "Коментарі".

“Після проведення всіх карантинних процедур та щоденного ветеринарного нагляду протягом 30 днів до нової домівки будуть відправлені мара патагонська, сурикат, нільський крокодил, сипуха та пугач звичайний. За програмою обміну з екопарку “Ковалівка” до відділу хижаків КО “Харківський зоологічний парк” передадуть тигрицю, на ім'я Лілі”, - повідомили у Держпродспоживслужбі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що мешканців харківської області попередили про заборону відпочивати на пляжах. Зміївська міська рада попередила, що відповідно до рішення місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на території Зміївської територіальної громади протягом купального сезону 2024 року заборонено відвідування місць масового відпочинку на водних об'єктах.

Також у Печенізькій громаді відсутні місця масового відпочинку людей на водних об’єктах. Там у квітні трапилася надзвичайна подія.

Нагадаємо також, що окупанти постійно обстрілюють Харків. Яку мету ставлять російській війська, обстрілюючи мирні житлові квартали, та що відбувається у місті, читайте за посиланням.




Джерело: https://kh-consumer.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться