До Харкова надійшла техніка з Нідерландів (ФОТО)

Комунальні підприємства Харкова отримали 16 одиниць спеціальної техніки

Гуманітарну допомогу передали нідерландські партнери "RENEWI NEDERLAND B. V." та "BAS WORD" за сприяння керівника ТОВ "Агроінвест Холдинг Старовірівка" Олега Кіяшка. Так, дев’ять сміттєвозів та сім причепів отримали КП "Шляхрембуд" і КП "Комплекс з вивозу побутових відходів". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як зазначив заступник міського голови - директор Департаменту будівництва та шляхового господарства Дмитро Липовий, транспорт почнуть використовувати в роботі вже найближчим часом.

"Ця техніка буде використовуватися і для вивезення сміття, і для розчищення завалів на місцях обстрілів. У нас постійно накопичується велика кількість бетону, скла і цегли на місцях "прильотів". Тому вже буквально завтра ця техніка поїде виконувати свої завдання", - зазначив Дмитро Липовий.

Директор з транспорту ТОВ "Агроінвест Холдинг Старовірівка" Ілля Калугін повідомив, що це вже друга партія транспорту, яка передається в Харків. Першу торік отримали представники ДСНС.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Волонтери та благодійники допомагають харків’янам усувати наслідки обстрілів

В аварійно-відновлювальних роботах беруть участь більш як 20 волонтерських організацій та благодійних фондів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Профільні служби та волонтерські організації декілька діб поспіль працюють в посиленому режимі для відновлення житлових будинків та цивільної інфраструктури, що були пошкоджені внаслідок ударів російських окупантів з 22 червня.  

Читайте также