У Харкові та області опублікували новий графік відключень світла

АТ «Харківобленерго» надало новий графік черг відключень світла

Наразі ситуація в Об'єднаній енергосистемі України стабільна, що дає можливість не застосовувати графік погодинних відключень (ГПВ). Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію АТ "Харківобленерго".

Проте енергетики звертають увагу на те, що у разі необхідності ГПВ може бути введений за розпорядженням НЕК "Укренерго".

При зміні ситуації – про застосування заходів обмеження електропостачання в Харкові та Харківській області буде повідомлено додатково.

Нагадаємо, червоним кольором виділено години без світла для вашої групи, жовтим - години, в які електроенергія може зникнути через оперативні перемикання. Зеленим кольором позначено період, у який світло буде за умови стабільної ситуації в енергосистемі. Якщо ви не знаєте, до якої групи належить ваша вулиця, ви можете про це дізнатися за посиланням.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У населених пунктах під Харковом будуть перебої з водою: подробиці

КП "Харківводоканал" проводить ремонтні роботи на водоводі у пров. Динамічному. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію КП. Як повідомили на підприємстві, у зв’язку з цим припинене водопостачання населених пунктів Подвірки та Солоницівка.  Також на підприємстві нагадали харків'янам про необхідність завжди мати достатній запас води для першочергових потреб. Телефон для довідок: 15-33.

Читайте також: Двоє маленьких дітей отруїлися на Харківщині: де мати брала воду

У Харківській області  зареєстрований другий у поточному році випадок отруєння дитини нітратами. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківського обласного центру контролю та профілактики хвороб.

Внаслідок вживання води з понаднормативним вмістом нітратів місячна дитина, яка мешкає на території Харківського району, у важкому стані була госпіталізована до відділення реанімації та інтенсивної терапії КНП ХОР "Обласна дитяча клінічна лікарня". Де мати брала воду, та хто отруївся ще – читайте за посиланням.

Читайте также