У населених пунктах під Харковом будуть перебої з водою: подробиці

Два дні у населених пунктах під Харковом не буде води

КП "Харківводоканал" проводить ремонтні роботи на водоводі у пров. Динамічному. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію КП.                                                                   

Як повідомили на підприємстві, у зв’язку з цим, з 13:00 9 серпня до 9:00 11 серпня припинене водопостачання населених пунктів Подвірки та Солоницівка. 

Також на підприємстві нагадали харків'янам про необхідність завжди мати достатній запас води для першочергових потреб.

Телефон для довідок: 15-33.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

До кінця літа у Харкові заборонять рух вулицями: подробиці

Рух транспорту на бул. Гончарівському, в районі Гончарівського мосту, обмежений через необхідність проведення ремонтних робіт на розподільчому газопроводі. Пропуск транспорту організований вільною від виконання робіт смугою руху.

В які години і до якого числа буде ускладнено проїзд – читайте за посиланням.

Читайте також: Двоє маленьких дітей отруїлися на Харківщині: де мати брала воду

У Харківській області  зареєстрований другий у поточному році випадок отруєння дитини нітратами. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківського обласного центру контролю та профілактики хвороб.

Внаслідок вживання води з понаднормативним вмістом нітратів місячна дитина, яка мешкає на території Харківського району, у важкому стані була госпіталізована до відділення реанімації та інтенсивної терапії КНП ХОР "Обласна дитяча клінічна лікарня". Де мати брала воду, та хто отруївся ще – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться