“Картка харків'янина” для містян та волонтерів: способи оформлення

Як отримати "Картку харків‘янина”

Містяни можуть оформити “Картку харків'янина” кількома способами. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Харків'яни можуть отримати картку, подавши анкету-заяву до ЦНАПу або УСЗН будь-якого району Харкова. “Після обробки даних оператори сповістять вас про готовність X-card за вказаним номером телефону”, - йдеться в повідомленні міської ради.

Також містяни можуть подати заявку на оформлення картки онлайн на сайті Порталу електронних сервісів міста Харкова за посиланням.

Для оформлення картки потрібно вказати основні дані, документи, контактні та адресні дані.
Крім цього потрібно зазначити для чого, у першу чергу, потрібна картка, яким чином бажаєте отримати картку та вказати соціальний статус. Також необхідно відповісти на додаткові питання з блоків для певних категорій громадян. 

“Волонтерську X-card можуть отримати представники офіційно зареєстрованої організації. Для цього потрібно звернутися на електронну пошту: [email protected]”, - йдеться у повідомленні міської ради.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що понад місяць тому команда проєкту “Картка харків‘янина” запустила волонтерську X-card. Тоді для 22-х волонтерських організацій міста видали 425 карток. З того часу ще 13 організацій подали документи на отримання волонтерської картки. Крім того, розширився і перелік партнерів проєкту.

Також власники “Картки харків'янина” можуть слідкувати за знижками у месенджері. Детальніше про умови можна дізнатися за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться