Власники “Картки харків'янина” отримають нові можливості

Що зміниться у проєкті “Картка харків'янина”

У Харкові власники “Картки харків'янина” можуть слідкувати за знижками у меседжері. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У міськраді повідомили, що власники “Картки харків’янина” відтепер можуть слідкувати за новинами проєкту та актуальними знижками, які надаються власникам картки, у додатку Viber.

“Нещодавно команда X-card провела опитування та виявила, що понад 45% опитуваних найчастіше користуються саме цим меседжером. Також про оновлення проєкту харків’яни можуть дізнаватися через Instagram, Facebook та Telegram”, - йдеться у повідомленні міської ради.

Посилання на сторінки проєкту в соціальних мережах можна дізнатися тут.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харкові розширили функціонал “Картки харків'янина” - випустили нову картку для волонтерів. Перші картки у березні вручив волонтерам Харківський міський голова Ігор Терехов.

“Картка харків’янина - волонтерська” дасть можливість користуватися спеціальними пропозиціями від 104 партнерів, в т. ч. отримати унікальні пропозиції від 14 соціально відповідальних бізнесів, які пропонують ексклюзивні знижки. У міській раді повідомили, що на сьогодні готується до видачі 423 волонтерських картки для 22 організацій, які працюють у Харкові.

Читайте також, який транспорт у Харкові відновлює роботу. Сьогодні на маршрути вийшли ще два тролейбуси. Громадський електротранспорт курсує тролейбусними маршрутами №7 та №60. Які тролейбуси відновили роботу 28 березня, читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться