Мешканцям громади на Харківщині видаватимуть по 50 тисяч гривень: що необхідно зробити

В громаді на Харківщині запровадили вид заохочення для мешканців

З метою заохочення військовозобов’язаним громадянам, які призиваються на військову службу до лав ЗСУ у зв’язку з військовою агресією російської федерації розпорядженням начальника Куп’янської міської військової адміністрації від 30.04.2024 року № 208/1 внесені зміни до Комплексної програми соціального захисту населення Куп’янської міської територіальної громади на 2024 рік.

На виконання завдань та заходів Програми затверджено Порядок виплати одноразової матеріальної допомоги (заохочення) військовозобов’язаним громадянам, які призиваються на військову службу до лав ЗСУ у зв’язку з військовою агресією російської федерації. 

Виплата одноразової допомоги проводиться за рахунок коштів місцевого бюджету в розмірі 50 000 гривень.

Про порядок виплати одноразової матеріальної допомоги військовозобов’язаним громадянам дізнавайтесь на сайті Куп'янської міської ради за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Учора окупанти посеред білого дня завдали сім авіаударів по житловому сектору Харкова. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі". "Під час наземних боїв на Харківському напрямку ворог не полишає спроб також і тероризувати цивільне населення обласного центру", – зазначає очільник області.

Внаслідок влучання безпосередньо у житлову 20-поверхівку сталися руйнації її конструкцій. За іншими адресами виникли пожежі у гаражному кооперативі на площі 80 кв.м., а також загорання трави на відкритій території. Пошкоджено поруч розташовані багатоповерхівки.

Жахливі фото – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться