У Харкові запрацювала перша підземна школа (ФОТО)

У підземній школі стартували заняття 13 травня

У першій підземній школі, збудованій в Індустріальному районі, учора, 13 травня, почалися повноцінні заняття, інформує портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як розповіла начальник Управління освіти Індустріального району Олена Збицька, як і в метро, навчання в підземній школі проходитиме у змішаному форматі: частину занять діти відвідуватимуть дистанційно, а частину – очно. Так, для учнів 1-4 класів в підземній школі проводитимуть по три уроки, для старших – по чотири.

Учора навчання в цій школі почали 230 дітей. А з 1 вересня у дві зміни там навчатимуться 900 школярів, у тому числі понад 200 першокласників.

"Ми намагалися створити такі умови, як у звичайній школі. Тому у нас є класи, ресурсна кімната для занять з психологом та педагогічний воркшоп, де викладачі збираються в перервах між уроками. Також є буфет та медичний кабінет", - розповіла Олена Збицька.

Також вона повідомила, що підземну школу обрано пунктом для проведення національного мультипредметного тесту.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові назвали вартість виїзду військовозобов’язаних за кордон – дані прокуратури

За даними слідства, офіційно ніде не працюючий харків’янин розробив план незаконного збагачення. Чоловік підшукував військовозобов’язаних осіб, які мали бажання виїхати за кордон, і пропонував їм свої "послуги". Ділок зазначав, що може повпливати на співробітників однієї з харківських міських клінічних багатопрофільних лікарень та обіцяв посприяти у видачі документів, які дають право безперешкодно перетинати державний кордон України.

Читайте також: Президент Володимир Зеленський наголосив, що Україні необхідні два ЗРК Patriot для захисту Харківщини. Як повідомляє Укрінформ, про це глава держава заявив під час зустрічі з державним секретарем Сполучених Штатів Ентоні Блінкеном, інформує портал "Коментарі".

Що це дасть – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться