Куди пішли бюджетні кошти: Харківська ОВА звітує

Харківська ОВА перевіряє мільйонні витрати бюджетних коштів у регіоні

Харківська обласна військова адміністрація (ОВА) провела масштабну перевірку використання бюджетних коштів у Лозівському, Красноградському та Харківському районах. Особливу увагу приділено мільйонним витратам та їх доцільності в умовах воєнного стану.

Заступник начальника ХОВА Євген Іванов підкреслив, що кожна гривня має бути витрачена ефективно, особливо зараз, коли країна потребує підтримки.                                                             

"В умовах воєнного стану приділяємо особливу увагу доцільності використання бюджетних коштів на всіх рівнях влади. Відповідно до законодавства України та безпекової ситуації продовжуємо акумулювати всі можливі ресурси для підтримки наших захисників і захисниць. Це питання перебуває на постійному контролі начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова", – зазначив Євген Іванов. 

У Люботинській міській раді з початку 2024 року було укладено 563 договори на загальну суму майже 90 мільйонів гривень. Серед них 32 договори на суму понад 500 тисяч гривень кожен. Найбільші витрати спрямовано на закупівлі для ЗСУ, ремонт доріг та комунальні потреби.

Мереф'янська міська рада також звітувала про свої витрати, які сягнули 31,8 мільйонів гривень. Значні суми було виділено на ремонт доріг, постачання енергоресурсів та підтримку військових формувань.     

Харківська ОВА продовжить ретельний контроль за використанням кожної бюджетної гривні, забезпечуючи прозорість та ефективність витрат у регіоні.                                                                                  



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться