По Харкову та області оголосили несприятливий прогноз: подробиці

До яких несприятливих погодних явищ готуватися

Синоптики попередили про небезпечні метеорологічні явища та пожежну небезпеку. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківського регіонального центру з гідрометеорології та Українського гідрометеорологічного центру. 

У регіональному центрі оголосили попередження про небезпечні метеорологічні явища по Харківщині на 15 квітня. “Вдень 15 квітня по місту та області очікуються пориви західного вітру, 15 - 20 м/с (I рівень небезпечності, жовтий)”, - йдеться у повідомленні. Також за попереднім прогнозом пориви вітру очікуються вдень 16 квітня.

В Укргідрометцентрі повідомили про надзвичайний рівень пожежної небезпеки. Небезпечний період у Харківській області утримуватиметься, за даними синоптиків, щонайменше до 17 квітня. 

picture

Синоптики пояснили, що надзвичайна пожежна небезпека – погодні умови за яких поєднання високої температури повітря та бездощової (сухої) погоди призводить до високої ймовірності виникнення та швидкого розповсюдження лісових пожеж, за наявності джерел займання (відкритого вогню). Показник напруженості природної пожежної небезпеки (К), яким визначається клас пожежної небезпеки, знаходиться в межах від 5 000 до 20 000 градусів.

Нагадаємо, що у Харківській області перевіряють стан територій населених пунктів. Спеціалісти провели комісійну перевірку утримання територій населених пунктів Малинівської громади. За результатами рейду були виявлені порушення санітарного законодавства. Детальніше про результати перевірки читайте за посиланням

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що перевірки проводять інспектори у приватному секторі Харкова. Що на контролі, читайте тут.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться