Якою буде погода у Харкові та області до кінця тижня

У Харкові завтра прогнозуються пориви вітру

У Харкові та області днями зміниться погода - очікується потепління. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського регіонального центру з гідрометеорології.

24 січня очікується хмарна погода. По області: без істотних опадів. Очікувався слабкий туман, слабка ожеледь. На дорогах ожеледиця.

Температура повітря: вночі 4 - 9° морозу; вдень 0 - 5° морозу.

По Харкову без істотних опадів. Очікувався слабкий туман, слабка ожеледь. На дорогах ожеледиця. Температура повітря: вдень 1 - 3° морозу.

25 січня буде хмарна погода. Прогнозується сніг, мокрий сніг. Місцями налипання мокрого снігу, ожеледь, туман. На дорогах ожеледиця. Вночі місцями пориви вітру 15 - 20 м/с. Температура повітря: вночі 2 - 7° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

26 січня у Харкові та області очікується хмарна погода. Невеликий сніг, мокрий сніг. Місцями налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Температура повітря: вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень від 1° морозу до 4° тепла.

27 січня буде хмарна погода. Невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Температура повітря: вночі 1 - 6° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла.

28 січня у Харкові та області буде хмарна погода. Невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Температура повітря: вночі 2 - 7° морозу, вдень 0 - 5° морозу.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що завтра, 25 січня, у передмісті Харкова будуть проводитися ремонтні роботи газової мережі. Через проведення робіт буде припинено газопостачання.

Детальніше про терміни відключення читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться