У Харкові та області оголосили про небезпеку

Синоптики оголосили про град, шквали та грозу на Харківщині

Попередження про небезпечні метеорологічні явища по Харківщині на 13 серпня опублікували у Харківському регіональному центрі з гідрометеорології, інформує портал "Коментарі".

"У найближчу годину зі збереженням до кінця доби 13 серпня по області та місту очікуються грози; місцями град та шквал, 15 – 20 м/с", – зазначили у гідрометцентрі.          

Оголошено I рівень небезпечності, жовтий.

picture

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові стало більше диких тварин – міськрада

Під час дії воєнного стану в Харківській області заборонений санітарний відстріл лисиць для регулювання чисельності поголів’я. Тому кількість цих диких тварин зросла, і вони виходять у місто в пошуках їжі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У міськраді попередили, чому не варто прохати міські служби відловити цих тварин у місті, та надали рекомендації – читайте за посиланням.

Читайте також: Мешканці громад Харківщини отримають грошову допомогу, щоб пережити зиму

Три громади Харківщини, які знаходяться які у межах 10 кілометрів від лінії зіткнення або від кордону з рф, отримають допомогу на придбання палива для зими. Про це йшлося під час чергової наради з гуманітарного реагування на Харківщині, яка відбулася під головуванням Віцепрем’єр-міністра Ірини Верещук, інформує портал "Коментарі".

Присутні обговорили стан підготовки до реалізації програми УВКБ ООН із надання деяким категоріям населення разової грошової допомоги на зимовий період. Проєкт передбачає разову виплату у розмірі 21 тисячі гривень на придбання твердого побутового палива для вразливих домогосподарств. У цьому контексті наразі Харківській ОВА доручено опрацювати потреби населення у Дворічанській, Куп’янській і Вовчанській територіальних громадах області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться