У Харкові та області попередили про природне явище через спеку

Інформація про спад рівнів води на річках Харківської області

21-25 серпня на території Харківської області зберігатиметься жарка, місцями спекотна погода без істотних опадів. Внаслідок таких погодних умов на р. Сіверському Дінці та його притоках очікується повільний спад рівнів води на 5-10 см за п’ять діб. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківського регіонального центру з гідрометеорології.

На р. Сіверський Донець біля с. Протопопівка та с. Яремівка, на р. Уди біля смт. Пересічне поточні рівні води досягли мінімальних багаторічних величінь за серпень та очікується подальше їх зниження, зазначають синоптики.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:                                                                                          

На Харківщині окупанти не забирають тіла загиблих, через що може бути спалах інфекції

На Харківщині спека значно посилилася, що призвело до швидкого розкладання тіл російських окупантів, залишених на полі бою. Це не тільки псує атмосферу, але й створює серйозну загрозу поширення інфекційних хвороб. Про це заявив речник оперативно-тактичного угруповання (ОТУ) "Харків" полковник Віталій Саранцев в етері національного телемарафону, інформує портал "Коментарі".

За його словами, російські війська майже не проводять евакуацію загиблих, залишаючи їх напризволяще.

"Противник майже не проводить евакуаційні заходи саме загиблих. Якщо поранених він ще намагається якось евакуювати, то безповоротні втрати лишаються на полі бою. Зараз на Харківщину повернулась спека і це, звичайно, для противника створює проблему", - заявив військовий.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться