Температура в Харкові б'є рекорди

Які нові температурні рекорди зафіксували в Харкові

У Харкові не по-зимовому тепло. Уже кілька днів поспіль температура повітря у місті б'є рекорди. Про це повідомляють “Коментарі” з посиланням на інформацію Харківського регіонального центру з гідрометеорології.

Синоптики розповіли, що у Харкові вчора, 14 лютого було зафіксовано новий температурний рекорд максимальної температури для цього дня +9,1°С. Попередній максимум температури фіксували у 2007 і 2014 році й вона становила +9,0°С.

Температурний рекорд зафіксували й 13 лютого - максимальна температура цього дня становила +8,7°С. Попередній максимум температури зареєстрований у 2002 і 2014 році, вона становила +7,5°С.

Ще один рекорд плюсової температури у Харкові відмітили 12 лютого. Максимальна температура цього дня становила +9,7°С. Попередній максимум температури було зафіксовано у 2002 році, вона становила +5,2°С.

Нагадаємо, що на Харків та область насуваються сильні морози. Після потепління термометри покажуть до -10°С. Детальніше про зміни погоди у Харківській області читайте за посиланням

Раніше “Коментарі” повідомляли, що лютий 2024 року прогнозували теплішим. Загалом синоптики дали характеристику на лютий по Харківщині - за  середніми  багаторічними  даними  останній місяць зими на 1° тепліший за січень. Середня місячна температура повітря складає 3,3 - 4,9°  морозу. За місяць в середньому  випадає  32 - 41 мм  опадів. Найбільша висота снігового  покриву, як правило, спостерігається у другій і третій декадах місяця і досягає  5 – 20 см. Детальніше про погоду у Харкові в лютому читайте за посиланням

Також синоптики попереджали про небезпечні погодні умови 15 лютого




Джерело: https://t.me/HRCGM
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться