Мешканця Харківщини на 60 діб залишили під вартою: що він скоїв

Як місцевий мешканець допомагав окупантам

Слідчі повідомили жителю Богодухівського району про підозру у пособництві рф - він залякував місцевих мешканців та мародерив. Про це повідомляють “Коментарі” з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У поліції розповіли, що, у 2022 році мешканець села Турове Золочівської громади під час тимчасової окупації добровільно ремонтував автомобільну техніку, яку відбирали у місцевих мешканців. Потім окупанти використовували її для перевезення снарядів.

Також підозрюваний надавав інформацію щодо місцевих мешканців, які підтримують Україну, учасників АТО/ООС, військових Збройних Сил України та співробітників правоохоронних органів.

Зловмисник займався мародерством, залякував місцевих мешканців та допомагав збройним формуванням держави-агресора. Слідчі повідомили 36-річному зловмиснику про підозру у пособництві рф. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб. 

Раніше “Коментарі” повідомляли, що у Салтівському районі один чоловік забив до смерті іншого

У поліції Харківської області зазначили, що між двома чоловіками під час розпиття алкогольних напоїв виник конфлікт, у ході якого один з них забив до смерті іншого. Під час виїзду на місце події поліцейські встановили, що між чоловіками виникла сварка на побутовому ґрунті.

А днями у Харкові сталася інша трагедія. Чоловік вбив дружину, а тіло розчленував - руки та ноги закопав у різних місцях, а тулуб намагався спалити. Детальніше про подію, яка сталася в одному з районів Харкова, читайте за посиланням



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться