Харків’яни намагалися перетнути кордон з поминальними вінками (ФОТО)

Закарпатські переправники «креативлять» по-чорному

На Закарпатті прикордонники відділення "Хижа" Мукачівського загону виявили двох харків’ян, які мали намір незаконно потрапити в Румунію. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Державної прикордонної служби України.

Авто, яким їхали чоловіки, наряд зупинив на контрольному посту. Водій, житель Закарпаття, повідомив, що він таксист та здійснює замовлення з доставки пасажирів на похорон бабусі у село Чорнотисово. На підтвердження своїх слів, продемонстрував поминальні вінки.

Самі ж пасажири підтвердили, що їдуть на похорон бабусі, щоправда, назвати ім'я та адресу, де вона проживала, не змогли.

У ході вивчення обставин правопорушення, прикордонники з’ясували, що харків’яни заплатили "таксисту" та його спільникам по 2 тисячі доларів США за переправлення через кордон.

З прибуттям на Закарпаття їх зустріли, забрали кошти, надали поминальні вінки та наказали при зустрічі з прикордонниками розповідати "легенду" про похорон бабусі.

Наразі оперативники прикордонного загону ретельно вивчають усі деталі правопорушення з метою встановлення кола осіб, причетних до незаконного переправлення чоловіків через кордон.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Не треба і ворогів: як на Харківщині люди знищують екосистему

Минулої доби рятувальники Харківщини 34 рази виїжджали на ліквідацію пожеж, лише одна з яких була спричинена ворожими обстрілами. Все інше – це побутові пожежі, а найбільше – пожежі в екосистемах, які спричинили самі місцеві мешканці. Яке покарання може бути за спалювання трави та сміття – читайте за посиланням.

Читайте також: Окупанти активізували повітряну розвідку по всій лінії фронту, щоб планувати подальші бойові дії. Про це в етері національного телемарафону повідомив речник Повітряних Сил ЗСУ Юрій Ігнат, інформує портал "Коментарі".

"Зараз на лінії фронту сьогодні рекордна кількість безпілотників – дуже багато на південному напрямку, по Дніпру фактично "висять" БПЛА різних типів, там само і на Харківщині, і по всій лінії розмежування вони активізують повітряну розвідку. Хочуть побачити більше, для того, щоб планувати, очевидно, якісь свої бойові дії", – розповів речник ПС.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться