У Харківській області знайшли людські останки

В Ізюмському районі виявлені людські останки: поліція встановлює особу загиблої людини

Вранці 2 березня до Ізюмського районного управління поліції надійшло повідомлення від старости села Студенок про те, що собаки знайшли кістки людини. Останки можуть належати мешканцю села, який вважається безвісно зниклим з часів окупації. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Слідчі Ізюмського РУП, слідчого управління ГУНП в Харківській області та ДНК-лабораторія провели огляд місця події та ексгумували тіло. За попередніми висновками експерта, злочин стався в 2022 році під час окупації населеного пункту.

Для встановлення особи загиблого та причин його смерті призначена судово-медична експертиза.

За фактом події слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Російська армія не полишає спроб прорвати оборону наших військ біля Синьківки та Табаївки

Протягом минулої доби на фронті відбулося 78 бойових зіткнень. Авіаційних ударів зазнали населені пункти Вовчанськ, Великий Бурлук, Синьківка Харківської області.

Артилерійських та мінометних обстрілів ворога зазнали понад 30 населених пунктів, серед них Уди, Ветеринарне, Вовчанськ, Охрімівка, Мілове, Тополі Харківської області.

В зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” на Куп’янському напрямку ворог здійснив 11 атак в районах населених пунктів Синьківка, Табаївка Харківської області, безуспішно намагаючись покращити своє тактичне положення. Під артилерійським та мінометним вогнем опинилися понад 10 населених пунктів, зокрема Дворічна, Синьківка, Іванівка, Берестове Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться