Харків’янин скористався послугами закарпатців, щоб перетнути кордон

Канал з переправлення через кордон чоловіків правоохоронці ліквідували на Закарпатті

Угруповання, яке займалось переправленням чоловіків через кордон, викрила спільна міжвідомча група у складі співробітників Державної прикордонної служби, слідчих поліції та СБУ в Закарпатській області, за процесуального керівництва Закарпатської спецпрокуратури. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію ДПСУ.

В рамках кримінального провадження, відкритого за ознаками вчинення злочину, передбаченого ч. 3 ст. 332 КК України, розпочатого за матеріалами Головного оперативно-розшукового відділу Мукачівського прикордонного загону, трьох фігурантів справи затримали, коли ті на авто здійснювали доставку до кордону п’ятьох чоловіків з метою їх подальшого переправлення через українсько-румунський кордон.

Від своїх клієнтів – трьох закарпатців, вінничанина та харків’янина ділки планували отримати 19 тисяч доларів США.

Організували незаконний трансфер троє закарпатців.

Усіх їх наразі затримано в порядку ст. 208 КПК України. Зловмисникам вже оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 332 ККУ.

Днями суд призначив підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб з можливістю внесення застави у розмірі 242 тисячі гривень одному та по 363 тисяч гривень двом іншим обвинуваченим.

Підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дев’яти років.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Російська армія не полишає спроб прорвати оборону наших військ біля Синьківки та Табаївки

Протягом минулої доби на фронті відбулося 78 бойових зіткнень. Авіаційних ударів зазнали населені пункти Вовчанськ, Великий Бурлук, Синьківка Харківської області.

Артилерійських та мінометних обстрілів ворога зазнали понад 30 населених пунктів, серед них Уди, Ветеринарне, Вовчанськ, Охрімівка, Мілове, Тополі Харківської області.

В зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” на Куп’янському напрямку ворог здійснив 11 атак в районах населених пунктів Синьківка, Табаївка Харківської області, безуспішно намагаючись покращити своє тактичне положення. Під артилерійським та мінометним вогнем опинилися понад 10 населених пунктів, зокрема Дворічна, Синьківка, Іванівка, Берестове Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться