На Харківщині судитимуть працівника освіти: що вона скоїла

Працювала економістом у відділі освіти — мешканку Балаклії викрито на співпраці з окупантами

Мешканка м. Балаклія під час окупації населеного пункту збройними силами рф добровільно стала співпрацювати з ворогом. У липні 2022 року 49-річна жінка погодилась на пропозицію окупантів та обійняла посаду "головного економіста відділу освіти Балаклійського територіального управління" в окупаційній адміністрації. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Колаборантка переважно займалась питанням виділення коштів на організацію роботи учбових закладів за російськими стандартами.

Правоохоронці зібрали докази протиправної діяльності жінки і повідомили їй про підозру.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Батьки відмовляються від евакуації: на Харківщині оголосять примусовий вивіз дітей

Батьки чи опікуни усіх дітей, які наразі залишаються в Куп’янську на Харківщині, відмовляються виїжджати з міста. Про це в етері національного телемарафону "Єдині новини" повідомив начальник Куп’янської МВА Андрій Беседін, інформує портал "Коментарі".

Очільник громади зазначає, що місто щодня та щоночі потерпає від обстрілів, тому по всій Куп’янській громаді робота з евакуації проводиться постійно.

У місті наразі обговорюють питання оголошення примусової евакуації сімей із дітьми.

Читайте також: Російські війська зменшили кількість атак, проте не полишають спроб прорвати оборону наХарківщині

В зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” на Куп’янському напрямку ворог здійснив 7 атак в районах населених пунктів Синьківка та Табаївка Харківської області, намагаючись покращити своє тактичне положення.

За даними начальника ГУ НП в Харківській області Володимира Тимошка, російська армія близько 27 разів вдарила учора по Вовчанську. Били з РСЗВ "Град", мінометів, обстрілювали касетними боєприпасами.

Внаслідок ворожих атак сталося займання двох приватних домоволодінь. Пошкоджено 11 житлових будинків, господарчі споруди, автомобілі. На щастя, постраждалих від злочинних дій ворога немає.

Внаслідок ворожого обстрілу села Сенькове Куп'янського району поранення отримав 49-річний водій центру екстреної медичної допомоги.

Подробиці – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться