У Харківській області через удар авіабомбою поранено двоє дітей (ОНОВЛЕНО)

Ворог продовжує обстрілювати Харківщину

Сьогодні окупанти завдали удару КАБом по селу Малий Бурлук Куп'янського району. Про це в етері національного телемарафону повідомив очільник ХОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

Внаслідок удару постраждала дитина: 10-річний хлопчик зазнав травматичної ампутації нижньої кінцівки. Потерпілого доставили до лікарні.

Також за даними начальника Слідчого Управління ГУНП в Харківській області Сергія Болвінова, через обстріл постраждала 14-річна дівчина.

Окупанти вдарили по адміністративній будівлі.

Внаслідок ворожого обстрілу Харкова, який стався вчора, постраждали 17 людей, 13 – перебувають у лікарнях. 3 жінки – у важкому стані у нейрохірургічному відділенні.

Інші пацієнти – у середньому та легкому станах. Всім потерпілим надається комплексна медична допомога.

ОНОВЛЕНО: За уточненими даними, унаслідок ворожого обстрілу у Малому Бурлуці загинула 61-річна жінка.

10-річний хлопчик перебуває в лікарні, внаслідок отриманої травми ампутовано кінцівку. Постраждала дівчинка 14 років отримала осколкові поранення. 

Пошкоджені Будинок культури, є пошкодження житлових будинків.

Огляд місць влучання триває.


Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Стало відомо, де сталися "прильоти" в Харкові (ФОТО, ВІДЕО)

Учора пізно ввечері російські війська завдали ракетних ударів по житловій забудові у центрі Харкова. Очільники Харкова та Харківської ОВА повідомили про постраждалих та значні руйнування.

РФ влучила у проїжджу частину та у житловий триповерховий будинок, попередньо, ракетами С-300, повідомив очільник поліції області Володимир Тимошко.

"Серед поранених військових немає, всі цивільні. Влучання по цивільному об'єкту, в якому живуть звичайні жителі Харкова, у центрі, що знову вказує на те, що це терористичний акт, зроблений з метою залякування і знищення населення. Це геноцид. Це будинок старої забудови", — сказав Тимошко.

За його словами, пошкоджена також лікарня навпроти будинку, де було влучання. У медичному закладі було загоряння двох поверхів. Поранених серед персоналу немає, пацієнтів на момент удару не було.

Подробиці, фото та відео – дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться