У Харківській області отруїлося подружжя: подробиці

У місті Лозова внаслідок отруєння чадним газом загинуло двоє людей

Вранці 7 березня стало відомо про нещасний випадок, який трапився у приватній оселі на вул. Монастирській у м. Лозова Харківської області. Близько 7-ї ранку сусіди увійшли до цієї оселі і виявили в ній тіла загиблого подружжя: чоловіка 1969 та жінку 1974 років народження. Пожежі не було. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Як стало відомо в ході попередньої перевірки, люди отримали отруєння чадним газом. Вони залишили закритою заслінку грубки, в якій у якості палива застосовувався природній газ.

"Шановні громадяни! Не використовуйте газову плиту для обігріву приміщення. Регулярно перевіряйте газові прилади, вентиляційні канали та димоходи на справність. Не залишайте увімкненими газові прилади без нагляду. У помешканні з пічним опаленням завжди відчиняйте заслінку в пічці чи комині", – написали рятувальники.

отруєння у Харківській області, загиблі у Харківській області

У свою чергу в Харківській філії "Газмережі" зазначили, що після отримання фахівцями Лозівської дільниці Харківської філії "Газмережі" повідомлення про можливе отруєння чадним газом людей у одному з приватних домоволодінь міста Лозова, у будинку було обстежене встановлене газове обладнання.

Працівники аварійно-диспетчерської служби Лозівської дільниці не виявили у оселі потерпілих витоків природного газу та наявності чадного газу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Мешканці Харкова платять за розподіл газу, проте гроші на потрапляють на рахунки

З початку року понад 430 платежів за розподіл газу не вдалося ідентифікувати у Харківській міській філії "Газмережі". Основна причина – не було вказано дані платника та особовий рахунок у призначенні платежу. Тому фахівцям Харківської міської філії "Газмережі" не вдалося ідентифікувати понад 430 таких платежів. Що робити, якщо ваш платіж не було ідентифіковано і він не зарахувався на особовий рахунок – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться