У Харківській області сталося дві трагедії

Одна жінка загинула, а одна постраждала через пожежі, також потонув чоловік на Харківщині

Протягом доби з 13 по 14 березня 2024 року рятувальники Харківського гарнізону ДСНС продовжували виконувати службові обов’язки в умовах воєнного часу. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на ранкове зведення обласного главку ДСНС.

За цей період здійснено 137 оперативних виїздів, з яких:

108 – на ліквідацію пожеж, 3 з яких були спричинені ворожими обстрілами;

8 – на допомогу населенню;

10 – на обстеження територій після ворожих обстрілів;

11 – інші виїзди.

Протягом доби рятувальні підрозділи ДСНС загасили 3 пожежі спричинені ворожими обстрілами у Куп’янському та Чугуївському районах області.

Двічі рятувальники ліквідовували загоряння на відкритих територіях загальною площею понад 3га у м. Куп’янську.

У місті Вовчанськ в результаті бомбардування сталися руйнації житлових будинків та магазину. У житловому будинку сталася пожежа на площі 5 кв.м., яку рятувальники оперативно ліквідували. Співробітники ДСНС та Нацполіції провели обстеження зруйнованих та пошкоджених будівель. За попередніми даними одна особа постраждала.

На пожежах одна жінка 1950 року народження загинула у с. Борова Чугуївського району та одна 80-річна жінка постраждала у м. Харкові.

Рятувальники залучались для вилучення тіла загиблого чоловіка 1960 р.н. з водойми. Подія сталася на ставку Трушівка міста Люботин Харківського району.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові найбільший прапор в місті спустили для заміни. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Через погіршення погодних умов співробітники СКП "Харківзеленбуд" замінили державний прапор на головному флагштоку міста.

Як повідомили на підприємстві, полотнище було пошкоджене сильним вітром.

Нагадаємо, висота флагштока, який встановлений у центрі Харкова, становить 101 м, а полотнище має розмір 22,5 на 15 м.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться